Veckan som försvann

En vecka har gått och en ny har börjat. Tiden försvann och inget tid för att blogga, men det avspeglar väl livet rätt väl för de flesta av oss. Ibland hinner man med det man tänkt sig och ibland inte.

Hur som helst. Det som upptog tid var tyvärr inte av något sensationellt slag utan mest bara jobb, fixa med djuren, barnens aktiviteter, kort och gott vardagsbestyr.

Jag har ägnat arbetslivet åt skrapning och målning av olika slag. Både på husfasad och grundat brädor för framtida användning.

Vyn är det inga fel på. Sommarkänsla till max bland trädtopparna.

Hemma är det just nu odlandet som står i fokus för det är mycket som ska i jorden både plantor och frön.

I helgen har vi släppt kvigorna på bete och även ”ungkalvarna” har fått komma ut på bete efter att de avvants från sina mammor.

Jag har också fått en förevisning av Axel i en av bikuporna. Nästa gång, när jag inte har hög puls och känner mig lätt stressade av alla bina som surrade omkring mig, ska jag filma och visa för er. Är ju ändå väldigt fascinerande med bin och efter en stund kände jag mig säker i min ”rymddräkt”

Tills sist så kom söndagen och Morsdag. Killarna hade plockat blommor till mig och dagen firades med Johans mamma och syskon med familjer vid Nytorpet utanför Karlshamn. Väldigt mysigt ställe och så klart grillade vi och fikade vi och de mest varmblodiga badade också.

Vi hade så klart med oss våra egengjorda hamburgare av vårt egenproducerade dexter(nöt)kött.

Dagen började dock som vanligt med tillsyn och mys med djuren och denna dag i underbart strålande solsken.

Man undrar ju vad som är i burken eller hur? Axel hittade granskott i vår skog när de plockade blommor till mig. Han tog med hem och la dom i socker. Det ska bli granskottssirap. Vi följer Mandelmanns och Axel lägger i stort sett ALLT på minnet så nu testar han själv. Få se om det lyckas.

Dagen avslutades med att Olle o Axel gjorde varma mackor och dukade upp framför tv:n där vi tittade på en av Marvel-filmerna. En mycket mysig avslutning på Morsdag.

Ha en toppenvecka till vi hörs igen.

/Familjen Persson

2 reaktioner till “Veckan som försvann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: