Halva arbetsveckan avklarad

Då va det onsdagkväll. Dagarna susar förbi som vanligt. Johan är på ute på snickarjobb och jag målar upp brädor som ska användas till fastigheterna. Idag har tempot varit minst sagt högt och inga brädor målade utan jag lastade klipparen på släpet och åkte och klippte gräsmattor på tre fastigheter i förmiddags. Sladdade hemom och igenom duschen, då ca klockan 11.40. 12.10 var jag på plats för lunch i stan med några fastighetsägare. Alltid lika trevligt och träffa lite ”kollegor” och snacka lite och maten va jag i stooooort behov efter 20 000 steg från 08.00-11.30 med enbart frukost i magen. Blev nämligen ingen åkergräsklippare idag så jag är välrastad.

Direkt efter lunchen var det dags för styrelsemöte med Ronneby Fastighetsägargrupp där jag sitter som sekreterare. Det är väldigt roligt och utvecklande att vara engagerad inom sin bransch så att ha tackat ja till att vara med och starta upp en lokal fastighetsägareförening för Ronneby är inget jag ångrar. Inspirerande och kunniga styrelsemedlemmar som jag får arbeta med. Det är en ideell förening som arbetar för en hållbar framtid i Ronneby som fastighetsägare. Styrelsemötet va givande som vanligt och även vi får självklart anpassa oss till Corona så en av våra äldre styrelsemedlemmar deltog på mötet via telefon. Gick utmärkt! Allt går om man bara vill.

Ja sen kan man ju tro att dagen gått men nej, uträtta ärenden och tillbaka till Persborg där jag avslutade min gräsklippning på förmiddagen. Lite fix där och trappstädning sen bar det av hemåt. Väl hemma vid 16.45 skrev jag protokollet från dagens möte som nu granskas av ordförande så jag inte glömt något för att sedan mailas till hela styrelsen.

Nöjet för kvällen va att plantera tre sötpotatisplantor som jag faktiskt beställt och fick med posten. Första gången. Lite skeptisk till att det skulle funka bra och om jag ska vara helt ärlig vill jag helst köpa det jag kan lokalt, stötta de företag som sliter för att överleva och erbjuda oss den servicen, men ingen regel utan undantag och det funkade bra. Plantorna såg jättefina ut. Hoppas de gillar ”kvarteret” jag ordnat till dom i en av odlingslådorna. Har ju inte växthus….ÄN. Svart fiberduk klipptes i alla fall till och la över jorden, hål gjordes för plantorna och sedan vit fiberduk över, allt för att de få den värmen de vill ha.

Axel lagar middag, köttfärssås på vår nötfärs och egentillverkad pasta. Lyxigt värre. jag gick för att byta om….insåg när jag sprang förbi spegeln att solen gjort sitt under min maraton-gräsklippning i förmiddags.

Resten av veckan ska ägnas åt bankmöte, telefonmöte om lite framtidsplaner vi har….som vi kanske inte har efter mötet, beroende på vad vi får veta. Ska också ordna med det som åligger mig att göra till nästa styrelsemöte. De sista brädorna ska målas klart och sist men inte minst behöver jag verkligen ta tag i bokföringen, dags för rapportering av moms och skatt och allt det där nästa vecka. Ja just det vi ska ju ha nya loggor eftersom vi namngivit våra olika verksamhetsgrenar inom företaget för tydlighetens skull. Kanske hinner jag ta ett slutgiltigt beslut om hur de ska se ut i samråd med MA Screen som har tagit fram kanonfina förslag. Spännande.

Nä nu upp med fötterna i soffan och invänta middagen.

Tagliatelle på gång

/Familjen Persson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: