Dop och kräftskiva

Helgen har gått och veckan är igång.

Helgen bestod av roligheter med start i lördags med ett dop. Vi blev ärade i börja på sommaren med frågan om att bli lilla Alice faddrar. Känner mig väldigt priviligerad och att vi har fått ett stort förtroende. Alice är våra nära och kära grannars dotter nummer två. Alice skötte sig exemplariskt under dopet och somnade i prästens famn. Andreas och Johan skötte sig mindre bra då de fick ett fnitteranfall mitt i dopet. Samtidigt avspeglar det oss väldigt väl. På pricken vi, när familjen Persson och familjen Nilsson träffas. Det kan väl aldrig vara fel med glädje. Vi hoppas kunna stötta och ge denna lilla sockerdocka kärlek och trygghet i livet och det är fantastiskt roligt att få följa, inte bara Alice utan även storasyster Lovisa, genom deras uppväxt.

Dagen fortsatte in i kvällen och då var det kräftskiva på schemat hos gamla goda vänner. Blev en kalasbra kväll. Innehöll allt man kan önska. God mat, god dryck, goda vänner och massa härliga samtal. Socialt är jag påfylld. Söndagen lämnas jag dock som alltid efter sociala dagar med en liten trötthet i knopp och kropp. Så jag ägnade den mest till att plocka lite i odlingarna och ta igen mig en stund på soffan. Olles parkour-träning har dragit igång så han lämnades på Rosenholm på eftermiddagen och Axel skulle simtränat, men det va inställt.

Johan är nu klar med sitt jobb ute hos kund och vi är båda på Badhusvägen och renoverar källaren och har påbörjat panelbytet. Känns så bra att få ge det här huset lite kärlek. Det hade behövts för länge sedan men tiden har en tendens att inte räcka till till allt man har på agendan så vi får helt känna oss nöjda med att vi alla fall nu är igång.

Vad säger ni om färgen i garaget?? Den lyser i nästan vad jag skulle kallat neon-turkos. Lugn, väggarna ska bli ljusgråa.

Jag har nu testat att göra örtsalt själv. Det var enkelt och mycket gott resultat. Tar lite tid att torka men annars inget stort jobb.

Då var frukostrasten slut och dags att fortsätta puts-laga väggar.

/Familjen Persson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: