Höst

Hösten är här med den twisten att det i alla fall här hos oss är sommartemperaturer på eftermiddagarna. Magiska landskap när man kliver upp på morgonen och kvällarna bjuder på liknande landskap. Höstdimma och lite fuktig luft. Höstfärger på träden. Måste ju bara dela med mig av några bilder.

Det börjar närma sig helg. Veckan har som vanligt erbjudit arbete med källare och även renovering av balkonger. Axel har ridit och en gigantisk rödbeta på 1 kilo är upptagen och omvandlad till rivna och nerstoppade i burkar för fermentering. Första gången jag provar hoppas det lyckas. Inte börjat bubbla än och jag är lite orolig att jag fyllde burkarna väl mycket, men, men.

Tiden rasslar iväg, mest måndag och fredag just nu. Imorgon blir det kontorsarbete och det tycker min minst sagt ömmande axel ska bli skönt. Min högra axel är sliten. Ingen bra kombo med mitt arbete. Skapar onekligen en del frustration och oro för om jag kommer kunna fortsätta arbeta så pass fysiskt och så många timmar i veckan som jag gör. Måste jag tänka om?? Måste jag fundera på att försöka hitta ett arbete med mindre påfrestning för min axel? Jag försöker träna den för att den ska hålla. Jag vill INTE byta ut mitt arbete. Älskar att jobba med det jag gör och driva företag med min man. Ja ni förstår ju varför en del frustration uppstår. Än har jag inte gett upp på någon sätt, ligger inte för mig. Jag vill ju detta och jag ska fortsätta göra vad jag kan för att hålla axeln i schack. Nog med gnäll, nu kör vi vidare!

/Familjen Persson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: