Mitt i veckan

Onsdag, redan mitt i veckan.

Det har mest rullar på som vanligt denna veckan. I måndags kväll var det dags för padel med tjejerna. Riktigt roligt var det för att vi börjar få igång lite spel nu. Reglerna kämpar vi på med, men ganska många börja sitta. Ett himla tänkande bara, mer tänkande och uppkollande av regler än spel stundom….och komma ihåg vilka poäng vilka av oss har. Det ska väl flyta på lättare efterhand hoppas jag. Jag lyckas till och med få iväg bollen även efter att den studsat i väggen. Jag var livrädd för väggen första gången. Tyckte det var svårt, men övning ger färdighet. Tänk att jag skulle tycka det var kul med en aktivitet som innefattar en boll.

Igår var det ridning gör Axel. Har blivit en helig kväll för mig. Jag får ju gosa häst. Axel hade en fjording igår. Hon är supersnäll, men hon vet att hon är stark så hon försöker gå dit hon själv vill och INTE dit Axel styrde. Han fick kämpa, men leendet sitter som klistrat ändå.

På jobbet kämpar jag på med klinkern. Nu fogar jag så snart är det klart, tjohooo!

Igår blev det en tur till Persborg och prova lövsugen Johan monterat på en släpkärra med galler. Den funkade jättebra, stor hjälp. Lite kratta blir det ju för löven måste ju fram till ett lämpligt ställe att stå med lövsugen, men slippa allt springande med skottkärran är guld värt.

Johan har kommit en bit på att klä huset i Bräkne-Hoby där jag är i källaren och klinkar. Jag har lotten att måla all panel och Johan att spika upp den. Han tilläggsisolera samtidigt så energiförbrukningen ska bli mer rimlig än vad den är idag.

Johan är och sätter ett sex meter långt glasparti, med skjutdörrar i mitten, idag. Jag kör på i min ensamhet, men nu har jag fördrivit lunchen med att skriva detta inlägg så nu är det bara att köra vidare och foga sista delen av golvet. Ikväll är det hockey för Johan och min pappa hemma i soffan via nätet. Olle tränar parkour och Axel simning. Jag då? Jo jag bänkar mig framför Bonde söker fru. Ha en härlig onsdag.

/Familjen Persson

2 reaktioner till “Mitt i veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: