Intensiv vecka

Länge sedan sist. Varit full fart så tiden och orken har dessvärre inte funnit för att hålla er uppdaterade, men det tar jag igen nu.

Farsdag har passerat och pappan i den här familjen blev uppvaktad med en timmes paddel med sin familj. Aktiviteten är genomförd och lilla jag med tre grabbar innebar mycket ducka. De tryckte i och snabba hårda bollar for överallt och ingenstans men en mycket nöjd familj lämnade hallen. Kladdkakans dag missade vi naturligtvis inte. Veckan som gått har inneburit mycket fix för fåren och korna så allt är i ordning i deras stall. De har fått flytta in permanent för vintern nu. Jag har också hunnit med ett styrelsemöte och lite annat smått och gott.

I torsdags fick vi en femtonåring i hushållet. Som de allra flesta andra i samma läge undrar jag vart de femton åren tog vägen. Har jag så gamla barn?? Jag är ju bara 25, eller jag kan sträcka mig 30. Olle fyllde moppe eller i hans fall blir det a-traktor som det byggs för fullt på då omregistreringen är bokad och ska ske om en vecka. Körkortet fixade han i fredags då han hade uppskrivningen. Den nervösaste timmen för mig på länge. Sådan lättnad när han kom ut och efter lite ”lurande” sprack upp i ett stort leende. Så imponerad och stolt över honom.

Axel har slungat sista honungen för i år och i fredags var den ympad och klar och hälldes upp på burk. Vintern honungsförråd är räddat.

Denna helgen har gått i trötthetens tecken mörkret i kombination med Corona-epidemin tar ut sin rätt. Har mest börjat plocka lite inför jul och städat ur husvagnen. Hur har ni det, med tanke på rådande läge? Stjäl det er energi som den verkar göra för mig även om jag inte precis tänker på det aktivt hela tiden. Verkar som det undermedvetna lägger desto mer energi på det än jag anat.

Den fina chilin heter Jamaican Bell, så vacker att titta på att jag nästan inte vill sätta kniven i den och hacka upp till matlagningen.

Har ni börjat med julandet? Eller planerat för den? Snart advent. Jag tjuvstartar lite för att pigga upp mig och Axel älskar julen och allt som tillhör.

Axels senaste inköp av julpynt. Han har suktat efter en sidan har i flera år.

Lite spretigt inlägg men som sagt länge sedan sist så mycket olika saker har hänt och gjorts.

Hoppas ni haft en fin helg och känner er redo för en ny vecka.

/Familjen Persson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: