Nytt år

God morgon!

Då har ett nytt år firats in och påbörjats.

Hur firade ni er nyår? Vi var hos grannarna som vanligt faktiskt. Vi har under flera år nu firar ihop. Vi fyra vuxna och våra barn. Ett stillsamt och avkopplat firande med fokus på all den goda maten Helen lagar till oss.

Johan och Olle hade byggt en raket för att skoja med Andreas. De var lite oroliga att den skulle flyga rätt in i huset, men som ni säkert förstår så kunde den ju inte flyga utan var enbart utrustad med tomtebloss i ”rumpan”. Kul var det att se deras något spända ansiktsuttryck innan de insåg att det bara var på skoj. Det blir inte roligare än man gör sig.

Innan på dagen gick vi på vår årliga nyårsvandring. Har blivit en tradition och är en utmärkt uppladdning för en kväll med lyxig mat. Axel tar med sig sitt Triangakök och värmer chili con carne till oss som lunch. Jag uppskattade det extra mycket eftersom jag låg i 39 graders feber flera året och fick tillbringa hela nyårsafton i soffan.

Efter nyårsfirandet har jag faktiskt ägnat några dagar åt främst avkoppling och uppladdning. Vilat lite från det mesta. Pusslat, kollat på film och serier, läst och ätit godis. Precis vad jag har behövt. Ja som alltid måste någon tvättmaskin gå och dammsugaren rastas.

2020 blev ett annorlunda år. Vi kan tacksamt säga att rent företagsmässigt har det inte drabbat oss speciellt hårt utan vi har kunnat jobba på i stort sett som vanligt. Privat har det märkts på samma sätt som för de flesta av oss. Mindre sociala aktiviteter, mycket tid hemma. Det bidrog till att jag drog igång med mitt odlande. Drog fram ett stort trädgårdsland och har experimenterat mig fram. Johan och Axel startade upp en bigård och vi har i året slungat vår egen honung. I företaget har det inneburit ganska mycket underhåll och renovering av våra fastigheter. Vi har sysselsatt oss med täcket roliga projekt och påhitt och jag tar inte upp alla här. Har skrivit om de flesta i tidigare blogginlägg så in och läs om ni blir nyfikna eller har glömt vad vi hittat på under året.

Vad hoppas vi på av 2021? Vi hoppas att det framåt sommaren kan ges utrymme för lite mer socialt umgänge med våra vänner och familjer och kanske en tripp med husvagnen. Husvagnstiden börjar gå mot sitt slut då killarna börja bli så gamla att snart lockar det inte att hänga med mamma och pappa på husvagnssemester utan vi får hitta på andra sätt att semestrar om de ska vilja följa med. Vi har lite grejer på gång som ger oss en vinter/vår med nya utmaningar och möjligheter som vi ska bli kloka på. Vi hoppas också på att komma framåt en bit med en av våra större fastighetsutvecklingar som lite ha fått stå tillbaka under det gågna året. Till sist ska vi ta med oss det som varit bra 2020 och skruva lite på det som varit mindre bra och förbättra det. Ta lärdom, göra om, göra rätt och utvecklas.

Vad har ni framför er? Vad ser ni framemot? Vilka möjlighet finns och vad blir utmaningarna för er 2021?

Vår utmaning, utöver det som tillkommer detta året, blir som alltid att få tiden att räcka till. Hålla motivation och orken uppe för att förverkliga våra projekt och utvecklas både privat och i företaget. En ständig process.

Med detta önskar jag er en god fortsättning på det nya året.

/Familjen Persson

2 reaktioner till “Nytt år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: