Väntar fortfarande

Så var det fredag igen. Vi väntar fortfarande på lamm. En tacka till har lammat, men de övriga fortsätter hålla på sig.

Vi jobbar nu på med röjning av betesmarker inför vårens/sommarens utsläpp av djuren. Så några timmar tillsammans med röjsågen har det blivit och fler lär det bli.

Jag har fått hjälp av Bissan och klä om två fåtöljer som min mamma ropade in på auktion för många år sedan. Nu får de äntligen glänsa lite igen. Det gav mersmak och min matsalsstolar som jag ärvt från min mormor ska också få en uppdatering. Slippa sitt senapsgula frotté-tyg. Jag hoppas tyget jag beställt till dom ska komma idag så jag kan få se hur slutresultatet kommer se ut. Spännande.

Lite vårkänslor har dykt upp med solen och lite varmare temperaturer om det dock varit ett bakslag ett par dagar nu. Jag är lite trött efter vintern och solljuset piggar onekligen upp och ”livet” kommer tillbaka till kropp och själ. Dock lite lätt att bli väl ivrig och bågen spänns för att sedan göra en lite matt igen, men det blir bara bättre och bättre från och med nu. Hur är det för er? Gillar ni våren eller är det sommaren som lockar? För mig är det lite fram och tillbaka. Våren kan vara lite berg- och dalbaneåkning. Jag längtar hur som helst efter grönska och lite värme. Fröna jag satt har kommit upp och några har blivit omplanterade. Några fröer till ska ner i jord innan det sen är dags att så på friland istället. En björkkvist fick också hänga med in förra helgen och den har börjat slå ut.

Årets första våffla har också intagits. Lite vårkänsla på det med.

Barnen läser ömsom på distans och ömsom på skolan. Olle ska få vara i skolan de tre närmsta veckorna och Axel varannan vecka hemma och varannan på skolan. Olle går ju i nian och nu gäller det att sätta slutbetygen. Han har sökt en el-utbildning med teknisk inriktning och som reservalternativ bygg och till sista handels med inrikting mot eget företagande. Den lille pojken börjar bli stor.

Jag och familjen önskar er alla en härlig helg och på återseende.

/Familjen Persson

2 reaktioner till “Väntar fortfarande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: