Oj vad tiden sprang iväg

Ja här har det varit fullt upp och dagarna och uppenbarligen veckorna har gått sedan sist jag skrev några rader på bloggen.

Födelsedagskalas för Axel har vi hunnit ha. Hela 14 år är nu yngste sonen. Det blev ett utomhuskalas med två omgångar släktingar under dagen. Grillen var igång hela dagen och korv grillades. Tårta och kaffe serverades också så klart. Axel visade upp kon och på kvällen hade vi en lyxig middag då vi även fick en gäst till bordet i form av pappa/morfar. En hellyckad dag enligt Axel.

Påskhelgen har också kommit och gått. Den blev stillsam i den bemärkelsen att den inte var fyllt av middagsbjudningar. På gott och på ont. Vi har alltid mycket att företa oss på gården så här års och i trädgården så vi spenderade vår helg med att fixa här hemma och njöt av det. Några spontanbesök och prat på gårdsplanen eller altanen med en kopp kaffe blev välkomna avbrott. Vi avslutade med att få mumsig middag hemma hos Johans mamma på annandag påsk.

Pojkarna har haft påsklov denna veckan. Axel har njutit av gårdslivet här hemma. Olle har däremot jobbet med Johan och mig hela veckan och oj vad vi fick mycket gjort. Och vilken fantastisk hjälp vi fick av Olle. Schemat var tajt denna veckan då vi fått lov att komma in en lägenhet medan hyresgästerna var iväg hela veckan. Vi behövde renovera upp taket och måla om tak och väggar i ett rum och så håller vi på att byta fönster på denna fastigheten så vi passade på att byta två av deras fönster också. Ja veckan försvann, MEN vi lyckades få ihop det så när som på några lister runt fönsterna som Johan ska in sätta dit nu i veckan.

Olle har nu också blivit kallad gubbe för första gången i sitt femtonåriga liv av expediten på bygghandeln. Gissa om Johan tyckte det var roligt.

Nähä nu har familjen plockat fram söndags-frukost så jag ska göra dom sällskap.

/Familjen Persson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: