Äntligen

Hej!

Äntligen är min och min familjs blogg uppstartad!

Mitt namn är Marie och jag och min familj har nu startat upp den här bloggen för att dela med oss av vårt lite spretiga liv på landet. Vi bor på en liten gård där vi har får, kor, hönor, kalkoner, en katt och en hund. I helgen kom det senaste tillskottet hem till vår gård, bin.  Lite skog har vi också att sköta om. Vi är i ständigt behov av renovera på huset och underhålla gården, men som sagt vi är lite spretiga och vill hinna göra allt och en livstid börjar kännas för kort för att hinna med allt. I år har vi dessutom slagit på stort med just ett stort trädgårdsland och jag har en stilla förhoppning om att mina fingrar ska bli ”gröna”. Detta projekt görs med stor hjälp och intresse av övriga i familjen så det är som ett familjeprojekt med mig i spetsen. Vanligtvis är Johan, min man, den som driver det mesta av alla galna idéer vi tar oss för, även om vi andra oftast är med på det och gladligen hänger på och göra allt vi kan oavsett om det är att starta företag eller skaffa fler djur. Vi har dock också lyckats överföra detta till våra söner så de har också en massa projekt igång. Axel, den yngste, är galen i djur, lantbruk och allt som hör det till. Det är han som har sett till att vi faktiskt gjorde verklighet av att skaffa bin. Olle är mer tekniskt intresserad och gillar att skruva isär saker och bygga om och är dessutom en riktig allvetare kring mobiler och datorer så det är tack vare honom det blir en blogg. Utöver familjen Perssons liv på landet lär ni i denna blogg också bli bekant med lite av vad Johan och jag gör i vårt fastighetsföretag. Vi har fastigheter vi köpt och renoverat eller byggt om till lägenheter och det finns alltid massor att göra och vi önskar alltid att vi hann med mera varje dag, varje vecka och varje år. Det till trots så med tanke på att vi i stort sett gör allt själva så har vi kommit ganska långt. Hoppas ni vill hänga med i vårt vardagliga liv i både medvind och motvind. Vi hoppas och önskar att vi med denna blogg ska kunna inspirera er till att göra det ni vill och följer era drömmar i stort och i smått och att det faktiskt går om man bara bestämmer sig och har lite uthållighet. Vi har levt hela vårt gemensamma liv genom att bevisa för oss själva att allt går med mycket envishet och beslutsamhet och vad är det värsta som kan hända? Att man får ”göra om och göra rätt” när det krävs, tänka nytt och tänka om när det krävs.

Vill ni veta mer om oss i familjen finns en liten kort presentation av oss på om oss

Här kommer några bilder från vad vi hittat på denna senvintern/vår.

Jag kommer att fortsätta med några korta inledande blogginlägg från tidigare i år för att ge er en inblick i vad vi håller på med så det ska bli lättare att följa när jag kommer till de mer ”dagsfärska” blogginläggen.

Hoppas detta låter spännande och att ni vill följa med oss i vårt vardagliga liv och hur det förändras och följer årstiderna och beror på vilka projekt vi har igång.

Välkommen till Skogsliljans Blogg!

/Familjen Persson

3 reaktioner till “Äntligen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: