Oj vad tiden går

Hej på er. Var ett tag sedan sist. Tiden går ju i en rasande fart och december är en hektiskt månad så jag har helt enkelt inte riktigt hunnit med att blogga. Får blir en liten snabb statusuppdatering idag och så hoppas jag kunna komma med ett lite mer innehållsrikt inlägg i julhelgen.

På jobbet börja deadlinens, som vi satte i börja av december för hur långt vi skulle komma innan jul, närma sig med stormsteg och ja de flesta punkterna ska nog hinnas med, men vi har ett par stycken som i alla fall i dagsläget ser svårt ut att få in i schemat, men obotlig optimist som man är vet man ju aldrig.

På hemmafronten är det mycket med julförberedelserna och pynt och pyssel. Även hunnit med en liten social grilleftermiddag med våra underbara grannar, Helen och Andreas och deras två sötlökar till döttrar. Brasa, grillning, glögg och tillverkandet av egna granris-tomtar.

Grillning av marschmellows vid Olles kolugn och pepparkaksbak har också hunnits med.

Och sist men inte minst har vi haft julgranshuggning hos pappa i Silpinge. Ett välbehövligt tillfälle att kunna ses utomhus. Pappa, syskon, syskonbarn med familjer. Julen blir ju annorlunda i år. Hur ser er jul ut?

Vi har fått dela upp oss. Storjul egentligen i år med min sida, pappa, syskon, syskonbarn och syskonbarns barn. En helt underbar jul i vanliga fall, men vi är på tok för många så vi får göra en annorlunda jul med färre i varje sällskap. MEN vår plan är att kunna ses någon timme utomhus efter lunchen och innan Kalles och dricks glögg ihop och önska varandra god jul om än på avstånd. Hoppas ni har hittat er modell för årets jul och att det känns okej.

En kort och snabb resumé. Återkommer snart igen.

En kort fråga bara. Hur har ni andra det nu såhär nära jul?

Hoppas ni har det bra och att julstressen inte är allt för påtaglig.

/Familjen Persson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: