Snön kom

Vi har fått lite snö sedan sist. Dessvärre är den på väg att töa bort och med tanke på den oerhört lilla mängd snö som kom, går det fort.

Det erbjöd en härlig helg med lite vitt på marken som ljusar upp och solen förärade oss med ett besök. Blev så klart en tur i skogen och brasan tändes till lunch. Min syster och hennes man mötte upp och vi testade det nya smörgås-järnet vi fick i julklapp. Blev kanonbra och mumsigt.

På jobbet snickrar Johan på ett cykelskjul och fixar med allt som dyker upp under veckorna som behöver ordnas med. Jag spacklar, slipar och lägger klinker.

Personligen har jag det oftast lite tuffare mentalt den här tiden på året. Jag blir lite deppig och trött av allt det gråa, råa och kalla. Har lite svårt att hitta glädjen i någonting även det som jag vet att jag egentligen tycker är väldigt roligt. Är lite jobbigt i stunden när det känns så men, men är bara en liten del av året så det är bara att ta det med ro och så helt plötsligt är jag ute på andra sidan och våren är på gång och energin och glädjen med den.

Kort och gott blir jag mentalt orkeslös och en anings svartsynt. Tvärtemot mot vad jag skrev i förra inlägget att vi behöver. MEN ambitionen är den samma trots detta. Bara en temporär störning.

En del tycker hösten är jobbigare. Hur är det för er? Någon del av året som kräver er?

Nähä lunchrasten slut så åter till att torka fogar rena.

Älskar tulpaner. En vas med tulpaner på bordet räddar den här tiden på året.

/Familjen Persson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: