”Lammfrossa”

Nu har lamningen kommit igång lite mer ordentligt. Så här har det varit en vecka fullt av att hålla koll på det. På dagarna har vi jobbat som tokar på att komma vidare med ett fasadbyte på en av våra fastigheter. Kort och gott en fullspäckad vecka där dagarna har varit fyllda från tidig morgon till sen kväll. Lämnade mig lite trött minst sagt igår. Upp lika tidigt som vanligt trots helg så klart nu när det är lamningarna på gång och i säng tidigt och ut och kolla tackorna och lammen däremellan. Igår påbörjade jag lite trädgårdsarbete, men igår eftermiddag la min kropp och hjärna av och jag tog en välbehövlig paus och bara slappade i soffan. Till kvällen lagade vi god mat och njöt tillsammans hela familjen. Idag är Johan och Axel iväg på nya äventyr men det kommer jag skriva ett eget inlägg om senare. Idag bjuder jag nu på en liten bildkavalkad av främst lammen.

Sådden är i full gång. Några omplanterade och några nysådda. Inte många frön till som ska ner i jorden här inne utan nu inväntar jag värme, varm jord (förbereda jorden och göra klart för sådd i landet) och sol och regn om vartannat så jag kan så direkt ute i odlingslandet. Ny odlingssäsong på ingång.

Ha en fin söndag så hörs vi snart igen.

/Familjen Persson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: